Brdr. Andersen Tømrermestre ApS

​​​BYGNINGSVEDLIGEHOLDELSE

– Vi kan varetage den løbende vedligeholdelse.

​Brdr. Andersen Tømrermestre ApS har gennem sine 25 år opnået en bred erfaring med alle former for renovering og bygningsvedligeholdelse af især ældre bygninger, huse, sommerhuse, ejerlejligheder og boliglejemål. Vi tilbyder bygningsvedligeholdelse for virksomheder, institutioner, boligforeninger, boligselskaber samt private boligejere og boliglejere på Fyn og andre steder.​

​Renovering og bygningsvedligeholdelse består typisk af opsætning af lofter, udskiftning af vinduer og døre, modernisering af badeværelser og køkkener, renovering af tage, lægning af nye gulve samt forskellige former for efterisolering.

​Vi lægger vægt på en personlige kontakt og en god dialog med vores kunder under ethvert forløb med renovering og bygningsvedligeholdelse. Og det er ligegyldigt, om der er tale om en lille eller stor opgave. Vi sætter samtidig en ære i at overholde vores aftaler, så vores kunder bliver tilfredse med det færdige resultat.

Kontakt Brdr. Andersen Tømrermestre ApS i Odense på telefon 25 39 99 68 eller 21 24 50 31 eller på brdr.andersen@brdrandersen.dk for at få et tilbud på renovering og bygningsvedligeholdelse.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Professionel renovering

Gennem årene har vi udført udfordrende og forskellige renoveringsopgaver. Vores erfaring spænder derfor vidt, og vi er derfor også klar til at udføre opgaver for jer.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Brdr. Andersen Tømrermestre ApS

Stenhuggervej 23, 5230 Odense M

Klik her for rutevejledning

CVR: 27564747

Kontaktoplysninger

Telefon: 65 96 33 61 

Peter: 25 39 99 68

E-mail: brdr.andersen@brdrandersen.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 07.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket