​Bygningsvedligeholdelse

vi kan varetage den løbende vedligeholdelse.

​Brdr. Andersen Tømrermestre ApS har gennem sine 25 år opnået en bred erfaring med alle former for renovering og bygningsvedligeholdelse af især ældre bygninger, huse, sommerhuse, ejerlejligheder og boliglejemål. Vi tilbyder bygningsvedligeholdelse for virksomheder, institutioner, boligforeninger, boligselskaber samt private boligejere og boliglejere på Fyn og andre steder.

​Renovering og bygningsvedligeholdelse består typisk af opsætning af lofter, udskiftning af vinduer og døre, modernisering af badeværelser og køkkener, renovering af tage, lægning af nye gulve samt forskellige former for efterisolering.

Vi lægger vægt på en personlige kontakt og en god dialog med vores kunder under ethvert forløb med renovering og bygningsvedligeholdelse. Og det er ligegyldigt, om der er tale om en lille eller stor opgave. Vi sætter samtidig en ære i at overholde vores aftaler, så vores kunder bliver tilfredse med det færdige resultat.

Kontakt Brdr. Andersen Tømrermestre ApS i Odense på telefon 65 96 33 61 eller på brdr.andersen@andersen.mail.dk for at få et tilbud på renovering og bygningsvedligeholdelse.

​Kontakt​ ​Brdr. Andersen Tømrermestre ApS

Vi står altid klar til at besvarer enhver form for henvendelse. Ring til os på tlf.: 65 96 33 61 eller udfyld vores kontaktformular. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt​.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainformation

Brdr. Andersen Tømrermestre ApS

CVR:27564747

Adresseinformation

Stenhuggervej 23
5230 Odense M

Kontaktinformation