​Hovedentreprise

Vi holder trådene samlet.

Brdr. Andersen Tømrermestre ApS på Fyn tilbyder at varetage hovedentrepriser for private, virksomheder og offentlige institutioner samt bygherrer, arkitekter og entreprenørfirmaer, som har opgaver i udbud. En hovedentreprise kan handle om tilbyggeri og ombyggeri, herunder renovering af blandt andet køkkener og badeværelser, men vi kan også påtage os at bygge et nyt hus.

Vi varetager al koordinering i en hovedentreprise

​Ved en traditionel hovedentreprise står du selv for skitser og arkitekttegninger, ligesom du også selv står for at indhente den nødvendige dokumentation, herunder byggetilladelsen. Men vi kan være behjælpelig, hvis du ønsker det, eller vi kan stå for hele byggeprojektet i en totalentreprise, hvor vi varetager alt inklusiv tegninger og byggetilladelser.

I en hovedentreprise er det vores opgave at indhente tilbud fra de øvrige faggrupper, hvilket for eksempel kan være murere, malere, elektrikere og VVS-installatører.

Det er også vores opgave at sikre alle leverancer af byggematerialer. Dertil kommer, at det er vores opgave i en hovedentreprise at varetage al koordinering og kommunikation mellem alle fagentrepriserne. Det er med andre ord vores arbejde at sikre at alle ved, hvad de skal vide.

I en hovedentreprise har vi det samlede ansvar for byggeriet

​Fordelen ved en hovedentreprise er, at du ikke har ansvaret for processen undervejs i byggeriet. Det er heller ikke dit problem at finde ud af, hvem der er skyld i hvad, hvis der er noget, som knirker eller går helt galt.

Ring gerne til Brdr. Andersen Tømrermestre ApS i Odense på telefon 65 96 33 61, eller skriv på brdr.andersen@andersen.mail.dk, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på en hovedentreprise.

​Kontakt​ ​Brdr. Andersen Tømrermestre ApS

Vi står altid klar til at besvarer enhver form for henvendelse. Ring til os på tlf.: 65 96 33 61 eller udfyld vores kontaktformular. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt​.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainformation

Brdr. Andersen Tømrermestre ApS

CVR:27564747

Adresseinformation

Stenhuggervej 23
5230 Odense M

Kontaktinformation