​Nybyggeri

– Du kan trygt lægge dine bolig drømme i vores hænder.

Brdr. Andersen Tømrermestre ApS udfører nybyggeri, herunder tilbyggeri og ombyggeri, i fagentrepriser, hovedentrepriser og totalentrepriser på Fyn og andre steder. Vores kunder kan være private boligejere, virksomheder og offentlige institutioner.

Vi udfører alle former for nybyggeri fra stort til småt

​Nybyggeri kan være et nyt hus, et nyt sommerhus, en ny tilbygning eller en selvstændig bygning, men det kan også være et nyt køkken, et nyt tag, en garage, en carport, en udestue, en vinterhave, en pavilion eller et redskabsskur. Desuden kan det være en butiksmontering eller andre særlige erhvervsløsninger.

Vi kan via tilknyttede arkitekter tilbyde at lave skitser og arkitekttegninger. Vi kan endvidere tilbyde at indhente eventuel dokumentation og byggetilladelse i forbindelse med nybyggeri. Og hvis der er brug for andre faggrupper end tømrere og snedkere, kan vi indhente tilbud fra de relevante håndværksmestre.

Vi tilbyder gerne hovedentrepriser ved nybyggeri

​Når vi udfører nybyggeri, tilbyggeri og ombyggeri i en totalentreprise eller en hovedentreprise, så er det vores opgave at varetage al koordinering og kommunikation mellem os og de øvrige fagentrepriser. Det således vores opgave at sikre, at alle ved, hvad de skal vide, og hvad de skal gøre på rette tidspunkt ved et nybyggeri. Det er med andre ord vores ansvar, at alt går, som det skal, og hvis noget går galt, er det også vores opgave at løse problemet.

Du er velkommen til at ringe til Brdr. Andersen Tømrermestre ApS i Odense på telefon 65 96 33 61 eller at skrive til brdr.andersen@andersen.mail.dk, hvis du vil vide mere om nybyggeri, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.

​Kontakt​ ​Brdr. Andersen Tømrermestre ApS

Vi står altid klar til at besvarer enhver form for henvendelse. Ring til os på tlf.: 65 96 33 61 eller udfyld vores kontaktformular. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt​.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainformation

Brdr. Andersen Tømrermestre ApS

CVR:27564747

Adresseinformation

Stenhuggervej 23
5230 Odense M

Kontaktinformation