​Renovering

Vi gør din bolig ny igen.

Brdr. Andersen Tømrermestre ApS på Fyn har stor erfaring med renovering af huse, ejendomme, erhvervslokaler og lejligheder. En renovering kan være af en hel ejendom, men er ofte begrænset til udskiftning af vinduer og døre, modernisering af badeværelse og køkken, renovering af tag, lægning af nye gulve eller efterisolering af hele eller dele af en bolig.

Det kan være en god forretning med en renovering i rette tid

​Det kan især betale sig at sørge for jævnlig renovering af døre, vinduer og tag med henblik på at sikre en optimal isolering af huset. Dertil kommer, at skader på et tag kan brede sig ud over hele taget og ned i huset, hvis det går rigtigt galt.

Vi lægger vægt på den personlige kontakt og dialog

​Vi lægger altid stor vægt på den personlige kontakt og dialog med vores kunder. Og uanset om en renovering er stor eller lille, sætter vi en ære i at overholde vores aftaler, så kunden bliver tilfreds med det færdige resultat på både kort og lang sigt.

For at sikre at vi hele tiden følger med i udviklingen, men også for at sikre vores kunder, har vi flere faglige medlemskaber. Vi er blandt andet medlem af Dansk Byggeri, Odense Tømrermestreforening, Byg-Garanti samt Håndværk- og Industrirådet.

Hvis du vil vide mere om, hvad vi kan gøre for dig i forhold til renovering af din bolig, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud, kan du ringe til Brdr. Andersen Tømrermestre ApS i Odense på telefon 25399968 eller 21245031.  eller skrive til brdr.andersen@brdrandersen.dk 

Professionel renovering

Gennem årene har vi udført udfordrende og forskellige renoveringsopgaver. Vores erfaring spænder derfor vidt, og vi er derfor også klar til at udføre opgaver for jer.

KONTAKT OS

Stenhuggervej 23, 5230 Odense M