​Totalentreprise

Vi kan stå for det hele.

Brdr. Andersen Tømrermestre ApS i Odense tilbyder at udføre totalentrepriser for private, virksomheder og offentlige institutioner. En typisk totalentreprise består af nybyggeri af helårshuse og feriehuse, og det vil ofte være arkitektegnede typehuse, men det kan også være mindre opgaver som ombyggeri og tilbyggeri samt modernisering af badeværelser.

Vi udfører alt fra tegning til byggeri i en totalentreprise

​Ved en totalentreprise udfører vi alt arbejdet, lige fra skitse til arkitekttegning og øvrige beskrivelser af byggeriet. Dertil kommer, at vi kan indhente byggetilladelser og anden dokumentation. Den vigtigste opgave ved en totalentreprise er, at vi står for at indhente alle tilbud fra de øvrige fagentrepriser som blandt andet murere, malere, elektrikere og VVS-installatører samt arkitekter, ligesom vi sikrer alle leverancer til byggeriet.

En anden og ligeså vigtig opgave ved en totalentreprise er, at vi også står for al koordination mellem håndværkerne undervejs i byggeriet, og det betyder i øvrigt, at du kun modtager en regning. Det er vores ansvar at sikre den løbende kommunikation, herunder hvis en håndværker skal vente, fordi en anden er forsinket.

I en totalentreprise er alle problemer vores ansvar

​Det er vores ansvar, hvis noget går galt. Det betyder blandt andet, at vi ikke blot kan lægge skylden over på en anden håndværksmester. Det betyder også, at du ikke selv skal finde ud af, hvem der er årsag til noget eller har skylden for noget andet.

Kontakt Brdr. Andersen Tømrermestre ApS på telefon 65 96 33 61 eller på brdr.andersen@andersen.mail.dk, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på en totalentreprise i forbindelse med et byggeri.

​Kontakt​ ​Brdr. Andersen Tømrermestre ApS

Vi står altid klar til at besvarer enhver form for henvendelse. Ring til os på tlf.: 65 96 33 61 eller udfyld vores kontaktformular. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt​.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainformation

Brdr. Andersen Tømrermestre ApS

CVR:27564747

Adresseinformation

Stenhuggervej 23
5230 Odense M

Kontaktinformation