Brdr. Andersen Tømrermestre ApS

​​​TOTALENTREPRISE

Vi kan stå for det hele.

Brdr. Andersen Tømrermestre ApS i Odense tilbyder at udføre 

totalentrepriser for private, virksomheder og offentlige institutioner.​

En typisk totalentreprise består af nybyggeri af helårshuse og feriehuse, og det vil ofte være arkitektegnede typehuse, men det kan også være mindre opgaver som ombyggeri og tilbyggeri samt modernisering af badeværelser.

Vi udfører alt fra tegning til byggeri i en totalentreprise

​Ved en totalentreprise udfører vi alt arbejdet, lige fra skitse til arkitekttegning og øvrige beskrivelser af byggeriet. Dertil kommer, at vi kan indhente byggetilladelser og anden dokumentation. Den vigtigste opgave ved en totalentreprise er, at vi står for at indhente alle tilbud fra de øvrige fagentrepriser som blandt andet murere, malere, elektrikere og VVS-installatører samt arkitekter, ligesom vi sikrer alle leverancer til byggeriet.

En anden og ligeså vigtig opgave ved en totalentreprise er, at vi også står for al koordination mellem håndværkerne undervejs i byggeriet, og det betyder i øvrigt, at du kun modtager en regning. Det er vores ansvar at sikre den løbende kommunikation, herunder hvis en håndværker skal vente, fordi en anden er forsinket.

I en totalentreprise er alle problemer vores ansvar

​Det er vores ansvar, hvis noget går galt. Det betyder blandt andet, at vi ikke blot kan lægge skylden over på en anden håndværksmester. Det betyder også, at du ikke selv skal finde ud af, hvem der er årsag til noget eller har skylden for noget andet.

Kontakt Brdr. Andersen Tømrermestre ApS på telefon 25 39 99 68 eller 21 24 50 31, eller på brdr.andersen@brdrandersen.dk hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på en totalentreprise i forbindelse med et byggeri.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Professionel renovering

Gennem årene har vi udført udfordrende og forskellige renoveringsopgaver. Vores erfaring spænder derfor vidt, og vi er derfor også klar til at udføre opgaver for jer.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Brdr. Andersen Tømrermestre ApS

Stenhuggervej 23, 5230 Odense M

Klik her for rutevejledning

CVR: 27564747

Kontaktoplysninger

Telefon: 65 96 33 61 

Peter: 25 39 99 68

E-mail: brdr.andersen@brdrandersen.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 07.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket